Ο Nicolas και η Marie-Astrid Bourget, οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή της Νάντης, αποφάσισαν να φύγουν από τη γενέτειρά τους μετά από δέκα χρόνια εργασίας ως δασκάλα ειδικής αγωγής και σεφ, αντίστοιχα. Το 2019 εγκαταστάθηκαν με την οικογένειά τους στο πανέμορφο νησί της Πάρου, όπου άρχισαν να φυτεύουν τα πρώτα τους αμπέλια σε 1,4 εκτάρια γης το 2020. Τα αγροτεμάχια αυτά καλλιεργούνται με μεθόδους βιολογικής γεωργίας. Εκτός από τη δική τους γη, νοικιάζουν επίσης μερικά αγροτεμάχια με παλιά αμπέλια στα βουνά και συνεργάζονται με μικροκαλλιεργητές που καλλιεργούν χωρίς φυτοφάρμακα και επεξεργάζονται το έδαφος με φρέζα και αξίνα.
Το 2021, κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους τρύγο, αποτελούμενο από τρία λευκά κρασιά και ένα ερυθρό κρασί, όλα φτιαγμένα αποκλειστικά από σταφύλια που συλλέγονται από το νησί της Πάρου και συλλέγονται με το χέρι. Το έδαφος του νησιού είναι ποικίλο, με διαφορετικούς τύπους πετρωμάτων, όπως γρανίτης, γνεύσιος και ασβεστόλιθος/μάρμαρο. Τα πιο αμμώδη εδάφη μπορεί να έχουν διαφορετικά επίπεδα περιεκτικότητας σε σίδηρο. Το Αιγαίο Πέλαγος και οι κυκλαδίτικοι άνεμοι συμβάλλουν σημαντικά στο μοναδικό γευστικό προφίλ των κρασιών, προσδίδοντας φρέσκες και ιωδιούχες νότες στα λευκά κρασιά. Τα υψομετρικά εδάφη, με αμπελώνες στα 500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, προσδίδουν ένα άγγιγμα από νότες του Λίγηρα στην ερυθρή cuvée “Νέες Ρίζες”.
Όλα τα κρασιά ζυμώνονται με αυτόχθονες ζύμες και παλαιώνουν σε οινολάσπες. Είναι μη εξευγενισμένα, μη φιλτραρισμένα και εμφιαλώνονται την άνοιξη. Η φιλοσοφία του κτήματος είναι να παράγει κρασιά όσο το δυνατόν πιο πιστά στο terroir της Πάρου, με ελάχιστες επεμβάσεις, εκτός από τη χρήση θείου σε μικρές δόσεις. Οι cuvées εσοδείας 2021 περιείχαν μεταξύ 20 mg/l και 45 mg/l ολικού θείου.